Hallo allemaal,


Zoals jullie misschien wel weten, zijn bij Stampin' Up! de Stampin' Write Markers niet los te bestellen.

De markers zijn te verkrijgen per 10 stuks, in elke Colour Family, bijvoorbeeld de Brights voor € 37,50. Of in een koffer met alle 40 kleuren + Basic Black voor € 153,75. Voor veel mensen is dit best een grote uitgave! 

 

 

MAAR ... je krijgt van mij nu de keuze om alle markers gespreid aan te schaffen met daarbij het recht op die MOOIE OPBERGBOX én de Basic Black Marker! 

 

Hoe werkt dit?


Je gaat met mij een "contract" aan om in 10 maandelijkse termijnen deze Stampin' Write Markers te kopen. Dat wil dus zeggen dat je 4 Stampin' Write Markers per keer thuis gestuurd krijgt voor € 15,- per maand (= excl. verzendkosten).

Bij de LAATSTE zending ontvang je ook de Basic Black Marker én die mooie opbergbox helemaal GRATIS EN VOOR NIETS erbij!

Per keer betaal je € 3,- verzendkosten voor verzending via Post NL in een bubbeltjes envelop en bij de zesde keer € 5,75 voor verzending via DHL i.v.m. de opbergbox.
Kom je ze bij mij ophalen in Moordrecht, dan vervallen natuurlijk de verzendkosten!

Wil je een kleinere of juist een grotere hoeveelheid markers per maand ontvangen, bijvoorbeeld geen 4 maar 2, 6, 8 of 10 stuks, dan kan dat natuurlijk ook! De prijs wordt dan respectievelijk €7,50, €22,50, € 30,- of € 37,50 per maand. De verzendkosten worden dan natuurlijk ook aangepast!

 

N.B.: Prijzen zijn geldig totdat Stampin' Up! de prijzen wijzigt! 

Heb je interesse in zo'n geweldig abonnement, stuur dan even een mailtje via stampmydream@gmail.com

groetjes,

Maaike

LET OP: Het is niet mogelijk om minder dan 40 Stampin' Write Markers af te nemen! Wanneer je eerder stopt met het abonnement, dan vervalt het recht op die mooie opbergbox.